top of page

Afscheidsmenu

28 jaar Mélange…

 

Wat is de tijd snel gegaan, zoveel mooie jaren in ons gezellig restaurant.

We zijn trots op waar we vandaag staan en dit dankzij enerzijds ons fantastisch team en anderzijds onze geweldige klanten.

 

We hebben ons restaurant in Genk steeds met veel passie en liefde gerund, maar het is nu tijd voor onze grote droom die we al heel lang koesteren. Ons eigen Boutique Hotel ‘Finca La Mixtura’ mét restaurant ‘Mélange’ in het mooie Ontinyent te Spanje.

Via deze weg maken we met een dubbel gevoel bekend dat we de laatste borden zullen vullen op zaterdag 26 augustus 2023.

 

Uiteraard laten we dit niet onopgemerkt voorbij gaan en zullen we dit doen met een subliem afscheidsmenu. Dit menu zal bestaan uit 6 gangen (€90/pp) die we de komende weken samen met jullie inbreng gaan creëren. 

 

We zijn dan ook benieuwd bij welke gerechten jullie denken aan Inge haar keuken. Bezorg ons dus gerust jullie suggesties voor het afscheidsmenu.

 

Dit menu is beschikbaar vanaf donderdag 22 juni 2023. Omwille van praktische redenen vragen we jullie om via het reservatieformulier op onze website te reserveren. Zo kunnen wij deze het best behandelen en beheren.

 

Cadeaubonnen konden geïnd worden tot en met 31/5, Indien u nog in het bezit bent van een cadeaubon (onbeperkt), geef ons een seintje en we zorgen ervoor dat u deze alsnog in Spanje kan benuttigen.

 

Eerst gaan we uiteraard nog een aantal maanden met volle energie u, onze gasten, verwennen. Reserveer tijdig en we kijken er naar uit om jullie te ontmoeten in ons restaurant om samen met jullie nog meer mooie herinneringen te maken.

 

Met lieve groetjes,

 

Mark Bosmans, Inge Roest, Michelle Skoczylas & team Mélange.

PS: Bij een niet-tijdige annulatie of no show zijn we genoodzaakt om €50 aan te rekenen daar we bij de voorbereidingen al de nodige kosten gemaakt hebben.

bottom of page