Afhaalmenu 30 april, 1 & 2 mei

« MENU »

Hapjes

Gazpacho

Cakeje van doperwten en parmezaan

Aperitieftip: Cava 'Vincente Gandia' Brut

Voorgerecht

Traag gegaard rosbief, rucola, crème van buffelmozarella, pesto

Wijnsuggestie: Punctum Chardonnay, Chardonnay 100%, rijping op eiken vat

Tussengerecht *

Scholfilet, asperges, lamsoren

Wijnsuggestie: Nivia, Grenache blanc, 5 maanden Franse eiken vaten

Hoofdgerecht

 

Parelhoen, asperges, morieljes, pommes duchesse 

 

Wijnsuggestie: Rioja, Vega Tempranillo 2018

Dessert

Chocolade ijsparfait, passievrucht

Wijnsuggestie: Brachetto D’Acqui, Italiaanse rode sprankelende dessertwijn

Koekjes

Havermoutkoekje

Blondie met frambozen

3-gangenmenu  €40

4-gangenmenu* €50

« EXTRA »

Aspergesoep €8 / 0,8l

Soep van gevogelte en limoen €8 / 0,8l

Kaasselectie €12,5

« DRANK »

 

Cava 'Vincente Gandia' Brut €17,5

 

Punctum Chardonnay €11

Nivia €19

 

Rioja Vega €18,5

 

Brachetto D’Acqui €15

089 36 72 02