top of page

Over ons

studiovision_melange_190902_ferm_LR_19_S

Restaurant Mélange

In restaurant Mélange, gelegen net buiten het centrum van Genk, ontvangen Mark en Inge al ruim 25 jaar met veel passie hun gasten. Met een gezellig interieur en veel warme elementen kun je hier vertoeven. In de zomermaanden is er zelfs een mooi achtergelegen terras met een vijver en een loungegedeelte, ook ideaal voor een aperitief.

Zowel Mark als Inge hebben een grote liefde voor Spanje. Niet alleen culinair gezien, maar ook de Spaanse wijnen komen regelmatig terug in het restaurant. Hieruit komt dan ook de samenwerking met Luc Bollen. Met hem stelden ze een gin en een vermouth samen. Deze worden gemaakt in Cordoba en zijn op basis van witte wijn met citrustoetsen en verschillende soorten specerijen een heerlijk aperitief.

 

Hier krijgt men echt het gevoel van een avondje uit te zijn. Het gezellige restaurant kan dienen voor een klein gezelschap, maar kan ook anders ingedeeld worden voor bijvoorbeeld kleinere familiefeestjes of andere gelegenheden.

 

Mark, Inge en medewerkers heten u dan ook van harte welkom!

Est. 1995

Restaurant Mélange

De keuken

Inge kookt graag naar de seizoenen met zuiderse en Aziatische invloeden. Ze stelt iedere dag een menu samen waaruit een 4, 5 of 6 gangenmenu kan worden gekozen. Als toevoeging kan u ook kiezen voor de mooie selectie aangepaste wijnen.

bottom of page